Pune o întrebare

Întreabă-ne (aproape) orice

Cine spune că știe să răspundă la orice întrebare, sigur exagerează… Și noi avem limite, ca oricine 🙂

Îți putem răspunde totuși la destul de multe întrebări despre website-uri, campanii de promovare, online marketing, aplicații și tehnologii web, găzduire, ce viruși sau malware mai bântuie pe internet și alte câteva. Pune mai jos ce te frământă, și lasă-ne unde vrei să îți răspundem. Suntem prompți!

RO

EN

Folosim tehnologii web pentru a crește afaceri

Imaginează-ți cum ar fi să ai acele lucruri pe care le dorești de la afacerea ta

Fiecare antreprenor pornește pe acest drum cu un obiectiv (sau mai multe), însă la bază fie dorește să obțină ceva, fie dorește să ‘scape’ de ceva… Obiectivul nostru este să ajutăm ca acest proces să se întâmple mai repede, cu mai puțin efort, cu o eficiență mai mare sau toate la un loc.


Facem asta cu ajutorul tehnologiilor web și a campaniilor de marketing online segmentate pe audiența fiecărui client cu care colaborăm, în așa fel încât obiectivele propuse să fie atinse într-o proporție cât mai mare.

Nu va ieși de fiecare dată și nu putem lucra cu oricine, însă în ultimii 12 ani ne-am lovit de atât de multe situații încât multe dintre ele merită a fi evitate, iar împreună putem face acest lucru.

Pe scurt este vorba despre:

Design grafic web

Fie că este vorba de o prezență online, un magazin online, un site de prezentare, o aplicație – toate au o interfață prin care utilizatorul interacționează. Construim astfel de interfețe pentru diferite tipuri de proiecte, iar aici se aplică zicala că ‘o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte’.

Web development (front-end / back-end, personalizat)

Ceea ce ‘se vede’ într-un site / aplicație / magazin – orice, are la bază în spate un cod sursă. Scriem cod pentru ce ‘se vede’ și ceea ce ‘nu se vede, dar pune în mișcare ceea ce se vede’ 🙂 Poate suna mai complicat însă e mai simplu să vă arătăm, aplicat la cazuri concrete.

Implementări proiecte web via WordPress & Brizy

Pentru proiecte de tip site-uri de prezentare sau diferite aplicații de complexitate mai redusă, cele două secțiuni (desginul grafic și implementarea front-end/back-end) se pot optimiza folosind soluții open source care au la bază WordPress. Nu poate face orice, dar face multe.

Automatizare și optimizare activități folosind instrumente web

Dacă ai o activitate care se poate efectua mai repede folosind un instrument online, putem găsi soluții pentru a eficientiza procesele de lucru – spre exemplu modul cum s-ar realiza procesul de ofertare, semnarea contractelor pe fluxuri digitale, facturarea și integrarea cu alte softuri contabile, etc. Pornind de la situația de fapt, putem vedea împreună moduri în care se pot eficientiza costuri și timp.

Campanii de promovare via Google Ads & social media

Pentru ca un produs sau serviciu să ajungă la clientul potrivit, e nevoie ca acesta să afle de existența celui care îl vinde și să aibă încredere că prin achiziție, clientul își rezolvă propria sa problemă/situație. Folosim instrumente care să faciliteze acest proces mai repede și mai ușor, de multe ori chiar mai ieftin decât prin canale tradiționale – cu referire la vânzare directă, reclame TV sau radio.

Servicii de găzduire profesională și mentenanță tehnică hardware

Furnizăm soluțiile tehnice la nivel de server necesare pentru (aproape) orice aplicație, magazin online sau site web. Folosim un data center de top din România, deținem infrastructura tehnică și soluții de back-up incremental performant pentru ca site-ul tău să ruleze în siguranță și la parametri optimi. De asemenea putem furniza servicii de mentenanță tehnică hardware (în București și Ilfov) prin prietenii noștri de la nerdnest.ro

Toate aceste servicii au relevanță doar dacă pot fi transformate în acțiuni concrete.

Află ce putem face efectiv cu aceste tipuri de servicii pentru compania dvs.

Servicii complete de mentenanță IT pentru companii

Împreună cu prietenii și partenerii noștri de la nerdnest.ro ajutăm companii care au nevoie de servicii profesionale de suport la fața locului sau la distanță. Mai precis furnizăm:

Mentenanță rețele IT și soluții de cablare, inclusiv în configurații complexe

Securitate IT – protejare date și rețea împotriva ransomware, fraude, hacking

Supraveghere video, alarmare și automatizări

Back-up și siguranța datelor, servicii de analiză, audit și consultanță IT

nerdnest.ro-servicii-mentenanta-IT

Misiunea noastră este de a sprijini în următorii 3 ani un număr de +100 de companii din România să își crească volumul cifrei de afaceri cu +1 milion euro anual prin implementarea de soluții web, automatizări, optimizări și strategii de marketing online.